Steаm-освіта: від теорії до практики

24 березня 2023 року Інститутом педагогіки НАПН України, за підтримки МОН України, НАН України, НАПН України, інституту обдарованої дитини НАПН України, інституту педагогіки НАПН України, ДНУ «ІМЗО», НЦ «МАН України», кафедри UNESCO з наукової освіти УДУ імені Михайла Драгоманова, в on-lain форматі проведено «круглий стіл» на тему «STEАM-ОСВІТА: ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ». Метою цього заходу було виокремлення теоретичних засад становлення STEAM-освіти, обговорення актуальних питань освітнього простору STEAM, навчальних STEAM-практик і технологій.

3957 науковців та освітян України стали учасниками «круглого столу», вони обговорили питання та поділились досвідом науковці та мистецтвознавці у межах психологічного, методологічного та практичного аспектів STEАM-освіти.

Доповідачками на даному заході стали педагоги нашого району – Харківської загальноосвітньої школи №143: Солдатенко Наталія Григорівна, вчитель фізики, з доповіддю «Для кого та якою має бути STEM-освіта» та Чучуменко Світлана Миколаївна, вчитель математики, з доповіддю «Впровадження елементів STEAM-освіти на уроках математики».

Кiлькiсть переглядiв: 50