Інтегративний підхід у природничій освіті

Відповідно до річного плану роботи Управління освіти Центром освітніх технологій 23 березня 2023 року на базі Комунального закладу «Харківський ліцей № 3 Харківської міської ради» в дистанційному форматі проведено семінар школи педагогічної майстерності для вчителів природознавства закладів загальної середньої освіти Салтівського району міста Харкова за темою «Інтегративний підхід у природничій освіті».

На засіданні розглянуто такі питання: «Нормативно-правове забезпечення вивчення природничої освітньої галузі в ЗЗСО», «Проблеми та перспективи в сфері охорони довкілля у післявоєнному відновленні Харківщини, можливості екологічної освіти», «Інтегративний підхід у природничій освіті», «Використання активних форм і методів освітньої діяльності: інтеграція – це можливість для самореалізації, самовираження, творчості вчителя».

Про проблеми та перспективи у сфері охорони довкілля у післявоєнному відновленні Харківщини – можливості екологічної освіти розповіла Клєщ А.А., кандидат географічних наук, доцент кафедри екології моніторингу та заповідної справи, заступник директора з навчальної роботи Каразінського ННІ Екології.

Зі своїм досвідом поділилася Шкуратова Т. І., учитель природознавства, географії Комунального закладу Харківський ліцей № 3.

Вчителям надані методичні рекомендації щодо проведення уроків.


Галерея "Інтегративний підхід у природничій освіті"

Кiлькiсть переглядiв: 98