Міжнародний день щастя

20 березня кожного року світ відзначає Міжнародний день щастя. Подію започаткувала Організація Об’єднаних Націй 28 червня 2012 року з метою нагадати урядовим організаціям, що під час визначення показників добробуту нації важливо враховувати рівень щастя, бо виключно економічні показники не відображають реальності.

Для українців це поняття стало особливим, адже, хто як не ми, зараз розуміємо, що щастя криється в дрібницях і простих речах. Після початку війни в нашій країні кожен ще раз переконався, що щастя криється, зокрема, в найпростішому - це чисте і мирне небо над головою...

Громадська організація "Об'єднання миротворців ООН, учасників міжнародних операцій та інвалідів війни», що є складовою Міжнародної Асоціації «Солдати миру» - «Soldiers of Peace International Association», (AISP/SPIA) - (місто Ліон, Франція) - має генеральний консультативний статус в ООН, разом з Індійським представництвом AISP/SPIA провели онлайн – зустріч до Міжнародного дня щастя, в якій взяли участь і юні миротворці закладів освіти №№23, 124, 156 нашого району. Учні ХЗОШ №124 виступили з чудовою презентацією англійською мовою.

Кiлькiсть переглядiв: 74