Засідання Школи передового педагогічного досвіду для вихователів закладів дошкільної освіти Московського району

03.11.2021 відбулося засідання Школи передового педагогічного досвіду для вихователів закладів дошкільної освіти Московського району «Розвиток творчих здібностей дітей дошкільного віку за системою Б.П.Нікітіна» за темою «Формування розвивального, предметно-ігрового та мотивуючого до навчання освітнього простору».

Засідання Школи проводилося он-лайн на платформі ZOOM у формі відеоконференції. Увазі учасників он-лайн конференції була представлена доповідь-презентація вихователя-методиста закладу дошкільної освіти Самофалової Надії Миколаївни за темою «Моделювання розвивального, предметно-ігрового, мотивуючого до навчання освітнього простору в закладі дошкільної освіти».

Педагоги переглянули відеофрагменти занять:

- «Крамниця ігор» з дітьми 4-го року життя групи № 7, вихователь Бублик Зінаїда Іванівна;

- «Подорож до країни розвиваючих ігор» з дітьми 5-го року життя групи №10, вихователь Мірошниченко Тетяна Карпівна.

Під час відео-конференції педагогів ознайомили з оснащенням освітнього простору в групових осередках закладу дошкільної освіти.

Було звернено увагу учасників відеоконференції на багатофункціональність, естетичність оформлення всіх групових осередків, зручність і, саме головне, результативність їх використання в роботі з дітьми.

Під час відеоконференції учасники розширили та актуалізували знання, отримали практичні поради щодо облаштування розвивального, предметно-ігрового та мотивуючого до навчання освітнього простору.

Спілкування учасників у чаті дало можливість обмінятися думками, враженнями щодо навчання дітей через гру з використанням досвіду сім’ї Нікітіних.

Відеоконференція пройшла у діловій, конструктивній атмосфері.

Кiлькiсть переглядiв: 58